Üdvözlök mindenkit az oldalamon!


Ez az első HTML oldalam - és szívesen fogadok bármely észrevételt, vagy tanácsot vele kapcsolatban.

Böngészőben futtatható programok (az oldal szerkesztés alatt)

Videoton TV-foci:
TV
        fociAlfa állapotban.


Windows programok (az oldal szerkesztés alatt)

Sport GamesAsztali foci, alfa állapotban. Ütő az még nincs, és kész pályák sem.
A program egyelőre 20 kB alatt van (a fontkészlet nélkül, ami nem kötelező hozzá), és szeretném továbbra is kis méretben tartani.

A programok többsége oktatási célokra készült.
Mivel „értelmes” programozók képtelenek voltak olyan fordítóprogramot írni, amelyik tényleg önálló programot tud készíteni elfogadható méretben - ezért a futtatásukhoz szükség lehet néhány kiegészítő programra is. Ezeket itt lehet letölteni, majd ki kell csomagolni és be kell másolni a windows\system32 könyvtárba.

AknakeresőA klasszikus Windows aknakereső.
AmőbaEgy klasszikus amőba játék - új módon. Az egyik játékos egérrel, a másik billentyűzetről játszhat - Q, A, O, P és szóköz gombokkal. Választható játékfigurák.
A játéktér mérete menet közben is szinte tetszőlegesen állítható.

Fejlesztés alatt.
fényújságÁtlátszó fényújság.
Szinte bármilyen programmal együtt futtatható demo program.
forgatósSaját találmányú forgatós játék. Indulásnál minden gomb vízszintes - bármelyik gomb megnyomására néhány gomb (egy játék alatt ugyanazok) állapotot vált. A cél az összes gomb függőlegesbe állítása.
halMemóriajáték, halászat segítségével.
Beállítható a halakszáma és a víz hőmérséklete.
lámpaKözlekedési lámpa.
3 különböző üzemmód.
mahjonggA klasszikus Mahjongg játék.
tvrajzEgyszerű rajzolóprogram, egy kis animációval.
tilitoliA klasszikus tologatós játék - egy kis animációval.
Fejleszti a gondolkodást: sok ember számára komoly szellemi erőfeszítést kíván az, hogy megértse: lehet egyszerre több kockát is mozgatni.

Fejlesztés alatt (egyelőre nem biztos, hogy minden esetben ki lehet rakni).


Figyelem! Az oldal megtekintése megzavarhatja azoknak a meggyőződését, akiknek a „program” a Windows programot, a program vezérlése pedig az egérkattintásokat jelenti!
Az oldalon DOS programok is találhatók, amelyek azonban elindulnak bármilyen jelenlegi környezetben (kivéve néhány „korszerű” gépen és operációs rendszeren) - és tömörítve együtt is elférnek egy floppylemezen. Ezek az oldalak és a kitett képek ennél több helyet foglalnak el. Windows felhasználóknak belépés csak saját felelősségre!
A programok szabadon terjeszthetők - változtatás nélkül. Aki változtatni szeretne, küldje el nekem - ha megoldható, beleteszem a programba.
Aki viszont kipróbálja a programokat, attól kérem, hogy küldjön levelet a véleményéről és a programmal kapcsolatos tanácsairól.